Stormschade

Schoonmaakbedrijf R. Janssen is een specialist in het herstellen van stormschades. 
Onze goed opgeleide medewerkers staan 24 uur per dag 7 dagen per week klaar. 


Wij zorgen dat alle noodzakelijke werkzaamheden worden verricht om de schade helemaal te herstellen. Naast onze eigen werkzaamheden zoals water verwijderen, afschotten, opruimwerkzaamheden en het reinigen van de inboedel, opstal en inventaris/goederen, schakelen we ook andere bedrijven in zoals een loodgieter, aannemer, schilder, stoffeerder, etc. waarbij ons bedrijf steeds het aanspreekpunt blijft. In overleg met de opdrachtgever (de gedupeerde), schade-experts en de overige betrokken partijen worden de werkzaamheden geïnventariseerd en uitgewerkt in een plan van aanpak.

Schoonmaakbedrijf R. Janssen aangesloten bij RGN

De ReconditioneringsGroep Nederland (RGN) heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke, landelijke partner in dienstverlening. Met een flexibele werkwijze, de modernste hulpmiddelen en met een scherp oog voor kwaliteit! Met verstrekkende ondersteuning in de richting van onze opdrachtgevers. Met ca. 450 gecertificeerde medewerkers verdeeld over 14 aangesloten vestigingen en een hoofdkantoor in Geldermalsen, behoort zij tot één van de grootste organisaties op haar vakgebied. 
RGN werkt voor alle bekende verzekeringsmaatschappijen in Nederland (waaronder ING, Nationale Nederlanden, ING retail, ASR Verzekeringen, Delta Lloyd Groep (Delta Lloyd, OHRA, Erasmus, NOWM en ABN-AMRO verzekeringen en Nationaal Spaarfonds) en SNS-Reaal Verzekeringen. 

Kortom wij kunnen het hele schadeproces van begin tot einde voor u regelen. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.