Uw schoonmaakbedrijf in regio Limburg

Schoonmaakbedrijf R. Janssen B.V.


R. Janssen B.V.: allround schoonmaakbedrijf in Limburg

Woont en werkt u in Limburg en zoekt u een bedrijf dat uw kantoor of bedrijfspand grondig schoonmaakt? R. Janssen B.V. is hét schoonmaakadres in de gehele provincie Zuid-Limburg. Zowel glas- als interieurreiniging nemen wij voor onze rekening. Onze mensen staan 24 uur per dag en het gehele jaar voor u klaar. Dankzij een totaalpakket aan schoonmaakdiensten verzekert u zich periodiek van een schoon kantoor of bedrijfspand.

Wat wij zoal doen

In Limburg voeren wij allerhande werkzaamheden uit. Glasreiniging, interieurreiniging, vloerreiniging en reconditioneringswerkzaamheden zijn slechts enkele aspecten van onze dienstverlening. Wij werken niet alleen in opdracht van bedrijven, maar worden ook veelal ingeschakeld na een brand- of inbraakschade. De schadebegeleiding doen we in samenspraak met de expert en verzekeraar. Dit biedt u de ruimte om u te richten op uw belangrijkste taken als ondernemer.

Waarom u de keuze maakt voor Schoonmaakbedrijf R. Janssen B.V.

Heeft u op korte termijn een specialist nodig in schoonmaakwerkzaamheden? Doe een beroep op onze dienstverlening en profiteer direct van onze voordelen:

  • Wij zijn al meer dan 25 jaar actief.
  • Wij bieden u een totaalpakket aan schoonmaakwerkzaamheden.
  • Wij zijn in staat altijd snel en adequaat te reageren op uw wensen.
  • Schoonmaakbedrijf R. Janssen B.V. werkt altijd met de modernste en nieuwste apparatuur.

Doe daarom een beroep op ons als schoonmaakspecialist en ontdek de meerwaarde van ons bedrijf. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.